Viziune

Într-un secol al XXI-lea foarte complicat, definit de crize multiple și cu un parcurs foarte imprevizibil, statul român este dator să își bazeze dezvoltarea pe o rețea de profesioniști altruiști, onești, neaserviți și perseverenți, care au demonstrat deja rezultate în domeniile lor de activitate și care pot oferi administrațiilor publice și comunităților modele de bune practici, soluții și ajutor concret.

În felul acesta, putem spera ca România să rămână și să devină un stat suveran, modern, prosper și rezilient, iar națiunea română să ofere lumii un model de continuitate și renaștere la cel mai înalt nivel.

Valorile care definesc demersurile platfomei SE POATE sunt următoarele:

COMPETENȚA

Această calitate specifică specialiștilor și experților este un atribut ce trebuie susținut și proliferat în toate domeniile de activitate ale administrației publice, fără de care România nu poate avea un viitor predictibil și sustenabil.

INTEGRITATEA

Credem cu tărie că, a fi în slujba statului român sau a oferi servicii acestuia, necesită profesionalism și verticalitate. Se poate câștiga și cinstit, în beneficiul tuturor părților, iar această abordare va genera încredere, unitate, prosperitate. 

PRAGMATISMUL

Timpul este probabil cea mai importantă resursă a omului. Nu ne place să ni-l pierdem. Munca este menită să genereze rezultate, iar acestea să reprezinte cărămizi pentru construirea viziunii noastre.

Viziunea mea pentru Timișoara. Marian Constantin VASILE

Cinci direcții principale pentru dezvoltarea și funcționarea Timișoarei.

Apasă aici